جدول محتوا

5 نمونه سینک از نظر جنس

انواع سینک از نظر جنس

 

به‌تازگی بازار با حجم زیاد سینک‌های ظرفشویی در جنس‌ و مدل‌های مختلف اشباع شده و انواع سینک‌ ظرفشویی آلمانی، ایتالیایی، ترکیه‌ای، ساخت داخل و … در بازار موجود هستند. کیفیت سینک آشپزخانه به جنس آن بستگی دارد. در این مقاله به معرفی انواع سینک ظرفشویی با جنس و طراحی‌های مختلف می‌پردازیم، با ما همراه باشید.

از نظر جنس

اگر روزانه با سینک آشپزخانه سروکار دارید و از ظروف و مایعات داغ زیاد استفاده می‌کنید، باید سینکی انتخاب کنید که جنس آن از مواد غیر متخلخل، مقاوم به حرارت و خراشیدگی مانند گرانیت، کامپوزیت، مس، خاک نسوز درجه یک یا فولاد ضد زنگ باشد. مهم‌ترین نکته در انتخاب متریال مناسب برای سینک این است که چقدر از سینک استفاده می‌کنید.

 

استیل

 

بزرگترین مزیت استیل مقاومت بالای آن در برابر ضربه، حرارت، شوک، زنگ‌زدگی و خوردگی است. می‌توانید ماهی‌تابه داغ، بشقاب غذا و ظروف سنگین پخت‌و‌پز را روی آن بیاندازید و نگران ورآمدن مواد یا شکستن سینک هم نباشید.

احتمالا فولاد نازک‌ پس از مدت‌زمان خاصی خراش‌های مویی برمی‌دارد اما با مایع ظرفشویی و اسفنج ملایم می‌توانید از شر آنها خلاص شد. اگر سطح صاف و یکنواخت سینک‌ استیل را پس از هر بار استفاده تمیز کنید، لکه یا بوی بد نمی‌گیرند و میکروب‌ها هم به‌راحتی روی سطح استیل ضد زنگ رشد نمی‌کنند.

 

گرانیتی

 

 

اگر حاضرید پول چند سینک بزرگ را برای یک سینک آشپزخانه شیک و زیبا و براق خزج کنید، سینک گرانیتی خالص انتخاب خوبی است. مسلما با دیدن انواع رنگ، بافت، پرداخت و انواع نصب آن متحیر می‌شوید.

گرانیت، سنگ آذرینی است که استحکام بالا و مقاومت زیادی در برابر حرارت دارد و دوام آن خارق‌العاده است. البته حواستان به ظروف چینی و بلورتان باشد. چون گرانیت سطح سختی دارد.

گرانیت ماهیتا متخلخل است؛ اگر بعد از ظرفشویی سطح آن را خوب نشویید، لکه می‌گیرد و کثیف می‌شود. به علاوه سینک‌های سنگی گرانیتی خالص وزن زیادی دارند. پس باید کابینت و کانتر را برای پشتیبانی از سینک تقویت کنید و در نظر داشته باشید که هزینه نصب آن زیاد می‌شود.

سینک‌های کامپوزیت سنگی طرفداران زیادی دارد. اگر دوست دارید از زیبایی گرانیت یا کوارتز استفاده کنید ولی پول کافی ندارید، راه حل ساده‌تر را انتخاب کنید! بیشتر تولیدکنندگان سینک، رزین‌های اکریلیک را به سنگ اضافه می‌کنند تا درصد تخلخل گرانیت یا کوارتز را کاهش دهند و استحکام و مقاومت آن را نسبت به حرارت بالا ببرند.

 

پرسلان و سرامیکی

 

 

سینک‌های پرسلان و سرامیکی خالص انتخاب افراد سنت‌گرا هستند. تنوع رنگ‌، الگو، بافت‌ و نحوه نصب این نوع سینک برای آشپزخانه‌های ماژولار سنتی و حتی معاصر مناسب است. پرسلان و سرامیک سخت، متراکم و غیر متخلخل هستند؛ بنابراین سینک‌های ساخته شده با این متریال به کمترین تعمیر و نگهداری نیز دارند. پرسلان نسبت به سرامیک کمی سخت‌تر، تخلخل‌ کمتر و دوام بیشتری دارد.

از طرف دیگر سینک‌های پرسلان و سرامیکی مستعد خردشدن هستند و نباید ظروف و چاقوهای سنگین را روی آنها بیاندازید یا رهایشان کنید. درست است که خود ماده سفت و ماسیو (بزرگ) است اما پوشش روی آن این‌گونه نیست؛ با انداختن ظروف سنگین روی این سینک‌ها به پوشش محافظ آنها آسیب می‌رسد.

 

شیشه‌ ای

 

 

 

اگر مشغول بازسازی آشپزخانه بوده یا خانه جدیدی می‌سازید، سینک‌های شیشه‌ای گزینه‌ای زیبا و ماندگار برای خانه‌ها هستند. این سینک‌ها ضد ضربه و بادوام بوده و برخلاف سینک‌های استاندارد استیل و پرسلان لک نمی‌شوند و خش برنمی‌دارند. همچنین به‌خاطر طراحی هنری و تنوع رنگ‌ و نقش‌ ظاهر خارق‌العاده‌ای به آشپزخانه و حمام می‌بخشند.

احتمالا شوک حرارتی موجب شکستن سینک شیشه‌ای می‌شود و معمولا با نوسانات سریع حرارتی اتفاق می‌افتد. نباید آب جوش با دمای بالای 120 درجه را روی سینک شیشه‌ای بریزید. تغییر ناگهانی دما موجب خردشدن و ترک‌خوردن شیشه می‌شود. اگر سینک شیشه‌ای بشکند یا ترک بردارد باید آن را کلا تعویض کنید. حواستان باشد که لبه‌های آسینک شیشه‌ای نباید لب‌پَر شود چون ساختار سینک را ضعیف می‌شود.

 

کورین

 

کورین نام برند نوعی سنگ مصنوعی است که شرکت دوپونت آن را تولید کرد. از کورین به‌عنوان کانترتاپ (رویه کابینت)، بنچ‌تاپ (رویه نیمکت) و سینک آشپزخانه استفاده می‌شود. البته کورین کاربردهای دیگری هم دارد و استفاده از آن تنها به این موارد محدود نمی‌شود. کورین از پلیمر اکریلیک و تری هیدرات آلومینا (ATH) که از سنگ معدن بوکسیت استخراج می‌شود، تولید می‌شود.

کورین سطح بادوام و صافی دارد که به طور یکپارچه سینک و پشت کابینت را پوشش می‌دهد. لک نمی‌شود، خش برنمی‌دارد و رنگ‌های متنوع و نقش و نگار زیادی دارد. کورین در اشکال و با ظاهری بتن و مرمر تولید می‌شود. البته در کنار تمام این مزایا باید معایب آن هم مدنظر قرار داد؛ نسبت به حرارت مقاوم نبوده، خراشیده می‌شود و ترک می‌خورد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.

فرم درخواست تعمیر